avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... probleme pe un site de hacking
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

probleme pe un site de hacking

am intrat din intamplare pe un forum de hacking si azi unul din administratorii acelui forum mi-a postat fara voia mea poza si iduri de mess, tot fara sa ii dau voie.am primit amenintari si injurii. de injurat am mai injurat si eu dar nu am postat poza nimanui pe acolo sau vreun id sau alte date personale. ce pot face?politia de la mine din oras nu isi face datoria si cand am sesizat altadata o problema de alta natura nu au facut absolut nimic.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:12, 25 Noiembrie 2012
de ce nu se sesizeaza nici o institutie din oficiu atunci? eu am raportat siteul, dar vad ca cei care trebuie sa se sesizeze din oficiu dorm in front.
Ultima modificare: Joi, 9 August 2012
newuser2, utilizator
Daca tu crezi ca un birou "specializat" in criminalitate informatica va avea ca activitate prioritara scaparea unui pustan de amenintari si injurii lansate pe un site de script-kiddies, ai o problema grava de reprezentare a cel putin doua realitati:

1. partea de criminalitate informatica este vast subdezvoltata (nu numai la noi)
2. "problema" ta este infinit mai mica decat sutele de scam-uri, phising-uri, clonari, etc
newuser2 a scris:

ba eu cred ca ma poate ajuta cineva. atata timp cat exista o dovada.sau mai nou este legal sa lansezi atacuri informatice, sa postezi poze si date personale cu cine vrei?ce mai urmeaza sa imi spuneti? ca hackingul e legal?
[ link extern ]
poate va amintiti de asta.


Legal si atacuri informatice... tare problema.
Americanii practica constant asa ceva.
Marturie stau firmele de antivirusi si specialistii independenti, ce au raportat in nenumarate randuri ca agentiile SUA au fabricat virusi care sa atace sisteme informatice de pe teritoriul Iranului.
Si ce, le-a facut cineva ceva ?
Daca te bagi in tarate, te mananca porcii. In momentul in care ati face plangere la politie ar identifica si primul vinovat: cel care scrie plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate,hartuire si amenintare pe internet gughi88 gughi88 Buna ziua, Am o mare problema de 2 ani de zile. O anumita persoana,anonima si-a facut un cont de facebook cu pozele mele.Am contactat facebook-ul,au sters ... (vezi toată discuția)
Hartuirea pe site-urile de socializare Lauricius Lauricius Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv si m-ar ajuta niste pareri. Sunt hartuita pe facebook de un individ, hartuire insemnand ca posteaza comentarii ... (vezi toată discuția)
Furt identitate marro marro am si eu o mare problema.de vreo luna tot ma suna cineva cu numar ascuns si nu vorbeste,uneori suna si de 20-30 de ori pe zi.pe langa asta mi s-a facut un cont ... (vezi toată discuția)