avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Legea care interzice fumatul
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Legea care interzice fumatul

Buna ziua!

Oare stie cineva numarul legii care interzice fumatul in baruri si restaurante, incepand cu data de 01.01.2009.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: natibel , utilizator 10:34, 1 Aprilie 2011
Buna ziua,

Lucrez intr-un magazin din cadrul unui complex comercial. Directorul acestui complex a renuntat la fumat in urma cu cateva luni si de atunci a amenajat trei spatii pentru fumat la 3 iesiri secundare din complex(specific in aer liber). Complexul are trei iesiri principale, iar daca unul dintre angajati(este cazul meu) fumeaza chiar si in afara programului, in aer liber, la una dintre aceste iesiri principale, este amenintat de catre acest director. Pe intrarea in complex apare semnul cu fumatul interzis, insa presupun ca se refera totusi la interiorul complexului si nu in exterior. Intrucat achizitionez tigarile chiar din cadrul complexului comercial(zilnic), am pretentia ca in afara programului sa fiu considerata ca si client. Intrebarea mea este daca este legal ca el sa interzica fumatul in aer liber.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării nicsarbu nicsarbu Bună ziua, aș dori să știu dacă legea antifumat care intră în vigoare luna viitoare interzice fumatul pe casa scărilor într-un bloc cu asociație de ... (vezi toată discuția)
Fumatul pasiv la serviciu cody. cody. Buna seara, Am o intrebare : ce pot face in cazul in care camera de fumat de la serviciu este la cativa metri de mine, iar usa se deschide foarte des(suntem ... (vezi toată discuția)
Fumatul in spatiul public..ce inseamna asta?:) Kirano Kirano Va salut pe toti cu respect. Vreau sa stiu si eu ce reprezinta defapt aceasta lege http://www.dreptonline.ro/legislatie/legea_prevenirii_tutunului.php ... (vezi toată discuția)