avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Viza somaj in alt judet
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Viza somaj in alt judet

Buna ziua
Am nevoie de o informatie in ce priveste indemnizatia de somaj, mai exact viza lunara.
Daca o persoana are dosarul depus si urmeaza sa primesca somajul, in cazul in care e nevoita sa se mute in alt judet, cum procedeaza cu viza lunara? Nu poate transfera dosarul in acel judet, sa nu mai faca ''naveta'' lunar?

Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: iuliancico , utilizator 20:17, 20 Iulie 2012
Daca va mutati cu domiciliul in alt judet mergeti la Agentia de Somaj unde ati depus actele pentru indemnizatia de somaj si veti completa niste hartii pentru transferul dosarului in celalalt judet.
Va multumesc pt raspuns.
Persoana trebuie sa astepte prima viza sau poate merge acum sa ceara transferul? Trebuie sa dovedeasca schimbarea de domiciliu?
Mai intai sa va mutati,fie sa fiti cu domiciliu stabil sau cu domiciliu flotant. Apoi cu dovada ca v-ati facut resedinta in alt judet mergeti unde v-a indrumat si @tudorvaleriu.
Imediat ce aveti dovada ca aveti resedinta in alt judet,cei de la AJOFM stiu ce trebuie sa faca,si ei va explica cand se dau banii,etc.

Succes
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2012
Tarzan2012, utilizator
1. Nu e nevoie sa asteptati prima viza pe carnetul de somer.

2. Daca puteti dovedi ca ati schimbat domiciliul puteti sa mergeti oricand la Agentia de Somaj sa va faca transferul dosarului.
Ok, o sa transmit.
Va multumesc tuturor pt raspunsuri!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de somaj in localitatea unde nu am domiciliu si nici resedinta (flotant) ConstantinAP ConstantinAP Studiu de caz: Domiciliez in localitatea A. Nu am lucrat niciodata si nu am urmat nicio forma de invatamant in localitatea A sau in judetul aferent. Nu ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj daca am domiciliul in alt judet? ionela11 ionela11 Buna ziua! Postul pe care lucrez se preconizeaza a se desfiinta. Momentan lucrez in Iasi iar domiciliul meu este in judetul Vrancea. Beneficiez de somaj in ... (vezi toată discuția)
Prima de relocare iancu_anca iancu_anca Buna ziua Mi-am depus la ajofm Timisoara dosarul pentru prima de relocare. Eu aveam domiciliul in Deva insa aveam viza de flotant si am lucrat in Timisoara. ... (vezi toată discuția)