avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte obligatorii de schimbat odata cu schimbarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte obligatorii de schimbat odata cu schimbarea domiciliului, respectiv a C.I.

Buna ziua! Urmeaza sa imi schimb domiciliul din jud. Dambovita in jud. Brasov, si evident Cartea de Identitate. Este obligatoriu sa schimb apoi permisul de conducere, talonul masinii, numerele de inmatriculare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: eliza_andr , utilizator 13:05, 24 Iulie 2012
Da, va trebui sa schimbati toate actele indicate de dvs.
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu, implicit ci, ce acte ale masinii trebuie schimbate laura_gg laura_gg Buna ziua, mi-am schimbat domiciliul, respectiv CI din jud. Ialomita in jud. Constanta. Ce acte ale masinii sunt obligat sa schimb (certificat de ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu -> schimbare talon auto blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este fluxul (procesul) pentru a schimba talonul auto in urma schimbarii domiciliului. Acum cateva zile am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului implica schimbarea talonului de inmatriculare a masinii larissalore larissalore Buna ziua Va rog sa imi dati un sfat pentru urmatoarea situatie: Prietenul meu a stat o vreme in Timisoara, in acest timp si-a facut buletin de Tm si si-a ... (vezi toată discuția)