avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ABUZ PRESEDINTE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ABUZ PRESEDINTE

Buna ziua . In urma unor cheltuieli facute de catre presedintele blocului am facut o cerere catre dumnealui pt. a justifica respectivele cheltuieli cu eventuale facturi. Banii cheltuiti proveneau din incasarile facute in urma inchirierii unor spatii comune. Vreau sa stiu daca raspunsul la cererea respectiva trebuie sa il primesc in 7 zile conform HG 1588/2007 sau in 30 zile cum doreste presedintele . Indiferent de raspuns doresc si o trimitere execta catre un articol de lege care sa spuna care este termenul . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 10:49, 27 Iulie 2012
In temeiul disp art 12A d) din HG nr 1588/2007
Presedintele este obligat sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
Solicitati ajutorul politistului de proximitate de la sectia de politie de care apartineti.
Multumesc foarte frumos
avvalentina a scris:

Solicitati ajutorul politistului de proximitate de la sectia de politie de care apartineti.
[/quot
Nu se implica politia in solutionarea de astfel de probleme
Eventual,daca la nivelul asociatiei de proprietari nu gasiti intelegere ,sesizati oficial serviciul de specialitate din primarie]

Daca o sa contestati o suma repartizata pe lista de plata, o puteti face in termen de maxim 10 zile de la afisare iar presedintele trebuie sa va raspunda in maxim 7 zile.
Raspusul la alte intrebari cu privire la activitatea asociatiei, fonduri, repartizari, venituri..., pot fi date imediat sau in termen de maxim 30 de zile, mai aloes daca aceste probleme trebuiesc discutate in comitetul executiv, comitet care se intruneste lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei legal termene de raspuns arockz arockz Salutare colegi forumisti, In afara de termenul arhicunoscut de raspuns in 7 zile la contestarea cotelor de intretinere, specificat in HG 1588, exista un ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de proprietari masterflo masterflo Buna seara va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...problema mea arata cam asa: doamna de la asociatia de proprietari (nu sefa de scara, cea care incaseaza ... (vezi toată discuția)
Termen de raspuns la o cerere catre presedintele asociatiei de proprietari Cosmin935 Cosmin935 In Hotararea pentru aprobarea normelor specifice de functionare ale asociatiilor de proprietari din municipiul in care locuiesc, este trecut clar, ... (vezi toată discuția)