avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Examen traducãtori CPPC
Discuție deschisă în Traduceri

Examen traducãtori CPPC

Salut tuturor!

Doresc sa sustin examenul CPPC in octombrie pentru limbile franceza si spaniola, in vederea obtinerii autorizatiei de traducator.

As dori, daca ati sustinut examenele, sa ma ajutati cu cateva sugestii... Ma intereseaza pe ce ar trebui sa ma axez, ce subiect ati avut de rezolvat, daca sunt dificile examenele, cam care ar fi baremul de corectare, etc.

Sper sa imi impartasiti din experientele voastre. Va multumesc anticipat si va doresc o zi minunata!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:22, 8 August 2012
Consultati linkurile de mai jos pentru a citi impresii despre desfasurarea examenelor si subiectele primite de cei care au sustinut aceste examene.
In ceea ce priveste baremul de corectare, acesta este un secret, singura informatie in legatura cu corectarea este ca aceasta este realizata de experti in domeniu, profesori care lucreaza de ani buni in bransa.
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
:luck:
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte examen traducãtor limba rusã - domeniul juridic elvira_punguta elvira_punguta Buna, ma puteti ajuta cu subiecte ce s-au dat la Cppc pt limba rusa, domeniul juridic, sau cu o bibliografie orientativa care m-ar putea ajuta la sustinerea ... (vezi toată discuția)
Examene traducãtor limba francezã 2012 Viviana Serni Viviana Serni Buna tuturor! Ma bucur mult ca existati si gratie postarilor voastre am aflat cate ceva despre examenul de obtinere a certificatului de traducator autorizat. ... (vezi toată discuția)
Bibliografie examen limba englezã, domeniul juridic Mihai555 Mihai555 Buna ziua, poate cineva sa imi dea o bibliografie pentru pregatire in vederea examenului de traducator stiinte juridice EN la CPPC? astept pe adresa de mail ... (vezi toată discuția)