avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despagubire in caz de deces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

despagubire in caz de deces

Buna ziua Sunt Alex sotia a murut in accident de masina catre locul de munca in Ian in Ungaria! de atunci oficialitatile maghiare tot vor sa musamalizeze lucrurile cu toata ca am avocat acolo spun ca daca primesc 7000 de eu !ce as mai putea face in aceasta situatie? sotia mea era si insarcinata ! dar pe ei nu-i interesaeaza nimic!
As putea sa-i dau in judecata la Haga?:sorry:
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:03, 6 August 2012
In primul rand condoleante pentru tragedia de care ati avut parte!!
Va pot recomanda art 5 din CP
Realitatea legii penale
Legea penală se aplică infracţiunilor săvârşite în afara teritoriului ţării, contra siguranţei statului român sau contra vieţii unui cetăţean român, ori prin care s-a adus o vătămare gravă integrităţii corporale sau sănătăţii unui cetăţean român, când sunt săvârşite de către un cetăţean străin sau de o persoană fără cetăţenie care nu domiciliază pe teritoriul ţării.
Punerea în mişcare a acţiunii penale pentru infracţiunile prevăzute în alineatul precedent se face numai cu autorizarea prealabilă a procurorului general.


Imi pare rau pentru pierderea suferita...

Ar trebui sa aveti rabdare deoarece acest gen de procese merg foarte greu.
Si in Romania merg foarte greu.
Daca aveti avocat in Ungaria tineti legatura cu el si se va ocupa el.
Este bine ca aveti avocat deoarece nu pot musamaliza sub nicio forma.
Ungurii sunt si corecti pe de alta parte, asa ca sunt sanse minime sa se faca smecherii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantajele si dezavantajele obtinerii cetateniei maghiare millil millil Sunt cetatean roman, dar acum am posibilitatea sa obtin si cetatenia maghiara. Intr-o zi o sa devin jurist in Romania, si as vrea sa va intreb daca o sa am ... (vezi toată discuția)
Calatorie sua cetatean maghiar claudiucostea7 claudiucostea7 buna ziua! va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru a obtine o autorizatie ESTA. sunt cetatean roman si traiesc in Romania, dar in acelasi timp sunt ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa pe teritoriul ungariei ContSters40598 ContSters40598 In urma unui accident rutier pe teritoriul Ungariei a rezultat decesul a doua persoane, una murind pe loc, cealalta la cateva zile in spital. Autoturismul ... (vezi toată discuția)