avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... vechime consilier juridic pentru magistratura
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

vechime consilier juridic pentru magistratura

Lucrez de 1 an la o firma ca si consilier juridic, am terminat facultatea de 1 an si jumatate, insa nu m-am inscris in CCJ pana acum dar ma voi inscrie cat mai repede posibil. Intrebarea mea este daca la concursul la INM pentru cei cu vechime de peste 5 ani mi se ia in calcul anul in care nu am fost inscris in CCJ.
Va multumesc, mi-ati fi de mare ajutor fiindca nu mai stiu unde sa caut.
Cel mai recent răspuns: ILINCA MARIETA , Consilier juridic 10:20, 21 Ianuarie 2009
Vechimea in domeniu se dovedeste cu carnetul de munca si nu cu adeverinta de la CCJ.
Multumesc frumos, miati fost de mare ajutor
Vechimea de care se tine cont se dovedeste cu cartea de munca nu cu vechimea in CCJ.
Conform legii vechimea in munca (juridica, cazul nostru) se calculeaza dupa cartea de munca, nelundu-se in calcul si faptul ca ati fost doar membru al unei asociatii profesionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la ccj OANA GORAN OANA GORAN o prietena doreste sa se inscrie la CCJ Buc. , ea lucreaza cu carte de munca in funct. de cj de mai bine de 1 an, de asemeni are si master terminat. ideea ... (vezi toată discuția)
Daca nu sunt inscris in ccj pierd dreptul de profesa? Luciana21 Luciana21 Va rog sa imi spuneti daca intr-adevar este adevarat ca daca nu esti inscris in Colegiul Nat. al Cons.Jur. nu se recunoaste faptul ca ai profesat.Adica, ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea sustinerii examenului la inm dupa 5 ani vechime intr-o profesie juridica Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Am urmatoarea neclaritate: daca un absolvent de drept este angajat ca si consilier juridic cu jumatate de norma insa, perioada de 5 ani vechime in ... (vezi toată discuția)