avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirias, muzica tare, nu deschide la politie!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirias, muzica tare, nu deschide la politie!

Am de 3 saptamini un vecin nou, chirias, care da muzica tare. Am incercat amiabil insa nu se poate, e extrem de obraznic. Ieri, exasperata, am sunat la politie, au venit, au constatat insa el nu a deschis usa. La fel procedase cind cineva din familia mea a mers sa-i spuna sa dea muzica mai incet deci asta va fi strategia lui, nu deschide la usa. Imposibil sa nu fi auzit, au batut tare in usa, sonerie nu are.
Aveti vreo idee, ce se poate face in acest caz? Sunt sigura ca va continua, la cit e de gros de obraz. Zic asta pentru ca la noi in bloc nimeni nu deranjeaza pe nimeni, e liniste si savuram asta.
Multumesc, liniste si pace tuturor!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:58, 18 August 2012
Daca politia a constatat intemeiata sesizarea,pe cale de consecinta staruiti la nivelul sectiei de politie sa incheie proces verbal de constatare si de sanctionare a faptei,de altfel prevazuta si pedepsita de disp L nr 61/1991 republicata
Totodata avand in vedere situatia expusa respectiv ca nu este o situatie singulara ,aveti dreptul sa sesizati oficial presedintele asociatiei de proprietari si acesta daca detine interes....
poate atentiona atat proprietarul apartamentului cat si direct pe chirias privitor la obligatia respectarii dispozitiilor in vigoare referitor la respectarea dispozitiilor in vigoare si asigurarea linistii in condominiu
=D> Ce draguta sunteti... nu prezinta nici un interes presedintele, el e tartorul cel mai mare al destrabalarii. Daca a fost in stare sa danseze si sa cinte la 5 dimineata in fata blocului, pe jumatate dezbracat, cu 2 tigani cu tambale si tobe dupa ei... intelegeti....#-o ca nu am cu cine vorbi...Dar pot sa-i scriu o scrisoare si e obligat sa raspunda dl. presedinte... In cit timp trebuie sa raspunda? In caz ca stie sa scrie...Ca m-ar tenta sa-l dau putin in judecata pentru multe cite a facut pe aici...
Multumesc. Doamna Yno, ce s-ar face forumul fara dvs.? Cind nimeni nu stie ce sa spuna, dvs. veniti cu raspunsul salvator. Bravo!
Am uitat sa va intreb: poate fi sanctionat si in lipsa individul? Nici nu stim cum il cheama.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 August 2012
Dana Marin, utilizator
Dana Marin a scris:


Multumesc. Doamna Yno, ce s-ar face forumul fara dvs.? Cind nimeni nu stie ce sa spuna, dvs. veniti cu raspunsul salvator. Bravo!



:giggle: "Raspunsul salvator " vi-l dadusera-ti si singura , ba chiar l-ati pus si in aplicare sunand la politie (inainte de a citi pe forum ce mai scriu unii, altii) !!!!!!!! E bine ca aveti umor in ciuda necazurilor provocate de vecini.
Nu stiti dvs cum il cheama ,asta nu inseamna ca auoritatile nu pot afla si nu pot dispune santiuni inmpotriva acestuia
Organul autorizat sa solutioneze sesizarea dvs detine obligatia,in conditiile in care se confirma reclamatia,sa continuie cercetarile si sa afle persoana responsabila pentru incalcarea disp L nr 61/1991 republicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias muzica tare, ce responsabilitate are proprietarul? Costin Savescu Costin Savescu In cazul in care un chirias - nu cunosc daca are contract ori ba, deranjeaza zilnic cu muzica, ce responsabilitate are proprietarul? Multumesc. (vezi toată discuția)
Probleme muzica vecin Adrian420 Adrian420 Buna ziua, iubita mea lucreaza de acasa întrucât fizic nu poate datorită situației actuale. Vecinul de jos se gaseste in timpul zile sa puna muzica tare ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi di nesimtiti cris_cd cris_cd Buna seara.Am o problema cu niste vecini galagiosi.Sunt la tara, la casa, si ei stau la 3 metri distanta de mine.Si-au deschis un magazin si ca sa atraga ... (vezi toată discuția)