avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATIA 112 PENSIONARI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATIA 112 PENSIONARI

Buna seara,

Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa completez in declaratia 112 pentru pensionari pentru o asociatie de proprietari, in conditiile in care ei platesc doar impozitul. Am un pensionar angajat cu conventie civila. Formularul nu imi da voie sa sterg :Baza contribuţie Individuală ASIGURÃRI SOCIALE si Contribuţie Individuală ASIGURÃRI SOCIALE.

mentionez ca am bifat la tip asigurat alte entitati asimilate: 18. Persoane cre realizeaza venituri profesionale din contracte/conventii civile,
si la
Asigurat / neasigurat pentru concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate si
Asigurat în sistemul de asigurari pentru şomaj
ALEGETI UNA DIN SECTIUNILE DE MAI JOS PENTRU ASIGURATUL CURENT
- NEASIGURAT

Cum trebuie sa procedez?

Va mulumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 - conventii civile unitescu unitescu Buna ziua, Cum se completeaza declaratia 112 la o asociatie unde sunt numai doi angajati (administrator + femeie serviciu) cu conventii civile? Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Declaratia112 - concediu cod 08 grasa78 grasa78 va rog sa-mi precizati daca este corect: am un concediu medical cod 08, cu un cuantum de indemnizatie de 1.517 lei, din care se scade CAS 10,5% in valoare de ... (vezi toată discuția)