avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajator declaratii false
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajator declaratii false

Sotul meu a lucrat timp de 3 ani la o firma, acum cand a depus actele pentru somaj am aflat ca salariul ce il avea completat pe adeverinta emisa de punctul de lucru din judet nu corespunde cu cel completat de catre cei ce se ocupa cu evidenta salariatilor de la sediul firmei din Bucuresti. Din acest motiv risca sa nu primeasca somaj iar diferenta dintre salarii este foarte mare. Ce putem face?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:39, 12 Septembrie 2012
Faceti sesizare la ITM, se va face verificarea celor spuse de dvs. si veti primi un raspuns, in scris, cu cele constatate, masurile luate si vi se va spune si ce puteti face in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acte somaj dante7 dante7 Buna, M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu ... (vezi toată discuția)
Probleme nejustificate somaj dionisiia dionisiia Buna ziua. Am o problema legata de dosarul de somaj pe care l-am depus in luna noiembrie 2009 si nici in momentul de fata nu este finalizat.Nu o sa dau ... (vezi toată discuția)
Somaj R3b0rn R3b0rn Buna ziua! De curand mi-a incetat perioada in care beneficiam de indemnizatie pentru cresterea copilului si am depus actele necesare pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)