avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vinzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vinzare cumparare

Buna ziua cu o intrebare va deranjez ,,,dupa un act de vinzare cumparare la notariat ,,ce acte ar trebui sa am personal daca sunt cumparatorul,,ce acte imi va da de la notar ,,mentionez ca am primit doar actul de vinzare cumparare ,,cu mentiunea ca restul mi se v-a face cartea funciara pe numele meu ,,ce acte ar trebuie sa imi revina dupa ce se face cartea funciara ?,,,cadastru ,intabulare ,schita cadastrala ,certificatu urbanist,,,,si toate se schimba pe noul proprietar?,,,va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: stefaniajohnston , utilizator 15:54, 23 Septembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult ,,dar daca am platit toate actele nu trebuie sa am si eu macar copii de unde iau acum cartea funciara ,,si schita cadastrala ,,,nu trebuie sa am si eu macar ceva ?..si cartea funciara am inteles ca este grija notarului dar nu trebuie sa o am si eu,,mi-o va da notarul dupa ce se ocupa dinsul de ea?,,si cadastrul cum pot construi o casa daca nu am foaia cadastrala iar trebuie sa fac alt cadastru alti bani ?,,,normal trebuie sa o iau de la inceput cu toate aceste acte ,,cadastru ,intabulare ,carte funciara si certificat urbanist fiindca toate aceste acte imi v-a trebui la ceva cindva ,,,asa cred,,,mai ales ca este o strada in constructie ,,pe linga terenuri arabile ,,va dati seama ca imi va trebui niste acte nu numai acel act de vinzare cumparare,,care mie mi se pare o foaie de hirtie care fara alte acte doveditoare linga nu prea are mare valoare,,,sau trebuie acum alte demersuri de facut pe baza acelui act autentic fac alte acte,,,am inteles ca trebuie trecut pe rol,,,,unde tot asa ramin cu foaia respectiva ,,,va multumesc din suflet pentru raspuns,,,,
Aveti actul de cumparare, de intabulat se va ocupa notarul, o sa treceti peste doua saptamani sa luati incheierea de intabulare, va prezentati cu aceste acte la financiar sa v-o puna pe rol si gata, nu trebuie sa mai faceti nimic. Aveti cadastru, nr e trecut in actul de vanzare, daca aveti nevoie vreodata de documentatia tehnica, se face cerere la OCPI ( oficiul de cadastru) si v-o da in 3-4 zile.

Era firesc sa fi intrebat cand ati perfectat actele despre aceste lucruri si v-ar fi explicat notarul.
Multumesc mult ,,nu am intrebat deoarece actul de vinzare cumparare l-am facut prin mandatar ,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Vanzare o parte din casa vasi49 vasi49 As dori sa stiu cum se procedeaza in vanzarea unei parti din casa...documente ...cateva informatii utile. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Probleme cadastru cfinica cfinica Buna Ziua, Am mostenit o proprietate compusa din casa si teren de 450 mp. Terenul pe care este construita casa a fost cumparat in 1944,si este la numarul ... (vezi toată discuția)