avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model cerere revenire la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model cerere revenire la locul de munca

As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a copilului.Copilul implineste 2 ani pe data de 3 decembrie,iar eu intentionez sa revin la locul d munca pe data de 1 noiembrie.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 15:24, 12 Octombrie 2012
A.
iată ce informaţii şi model oferă dl tudorvaleriu în postarea din "Miercuri, 31 August 2011, 14:03"
1. Cererea o puteti concepe si dvs., nu exista o cerere tip.
2. Colegii mei v-au dat niste modele. Va mai dau si eu unul:

Domnule Administrator (Director),
Subsemnata... salariata la SC... va rog sa-mi aprobati incetarea suspendarii contractului individual de munca si reluarea activitatii in baza aceluisi contract incepand cu data de..., data la care inceteaza concediul pentru crestere copil.
Data...
Semnatura...
Domnului Administrator (Director) al SC...
Recomanda

B.
sau ele_ela cu Data post: Marti, 30 August 2011, 08:50

Subsemnata…………… cu domiciliul in ......... va rog sa aprobati prezenta cerere prin care solicit reanceperea activitatii pe postul detinut anterior suspendarii contractului de munca, incepand cu data de …………………….. .
Mentionez ca la data de …………… inceteaza suspendarea contractului de munca pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani.


Ambele variante sunt pe acest forum postate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere revenire din cic kardia28 kardia28 Buna ziua.Rog consilierii specializati de pe acest site sa imi dea un model de cerere de revenire la servici din concediu de crestere a copilului. Va ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc PICATURICA PICATURICA As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca dupa c.f.p marietaciolan marietaciolan buna ziua ,vreau sa va multumesc tuturor pentru sfaturile acordate,dupa ce a fost azi sotul la firma si le-a pus legea in fata,i-au spus sa-si faca cerere de ... (vezi toată discuția)