avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legalizare sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

legalizare sentinta

daca debitorul a fost citat prin mica publicitate, pentru legalizarea sentintei tb anexat si extrasul din ziar? sau tb publicat si dispozitivul? ori intreaga sentinta? multumesc.

Cel mai recent răspuns: roxana111 , utilizator 14:06, 25 Octombrie 2012
Buna ziua,
in ce priveste comunicarea hotararii, este problema instantei si nu trebuie sa faceti dvs nimic pentru asta. Legalizarea se face printr-o simpla cerere adresata instantei.

Zi buna,
Avocat Constantin Boncu
Am facut cererea, dar mi-au respins-o, pe motiv ca nu am anexat si extrasul in ziar. tb publicata sentinta sau dispozitivul. n-am inteles prea bn.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se refuzã legalizarea sentinþei pe motiv cã aceasta trebuie publicatã în ziar geopop3 geopop3 O functionara a unei judecatorii refuza sa imi legalizeze o sentinta civila pe motiv ca trebuie publicata int-un ziar. Am citit sentinta si nu am regasit ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort - cum se calculeaza termenul de recurs? laurabejenaru laurabejenaru Am terminat divortul de curand,mi-a ajuns sentinta de 2 saptamani mie,fostului nu,el este in italia si si-a schimbat domiciliul nedeclarand domiciliul ... (vezi toată discuția)
Am pierdut comunicarea hotararii judecatoresti Se7en10 Se7en10 Buna ziua! Dupa cum am scris si in titlu am pierdut comunicarea hotararii judecatoresti la schimbarea sanctiunii unei amenzi contraventionale. Am primit ... (vezi toată discuția)