avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... hotarari AGA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

hotarari AGA

buna seara,

ce se intampla daca Adunarea Generala nu se intruneste nici a 2 a oara? nu e prevazut nimic in Legea Soc. Com. In cazul acesta administratorul ar putea lua singur decizii? si daca ar vrea sa plece din firma?
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 18:41, 30 Octombrie 2012
daca administratorul doreste sa renunte la functie se poate adresa instantei pentru a obliga asociatii sa se intruneasca?
Buna seara,

Situatia in care un adminstrator doreste sa renunte la mandatul dintr-un SRL, iar asociatii nu vor sa ii aprobe renuntarea la mandat, s-a mai discutat in topicul Demisie Administrator SRL www.avocatnet.ro/content/for...

Daca doriti mai multe detalii despre acest subiect, gasiti acolo. Daca aveti alte nelamuriri, ar trebui sa le adresati mai clar.

Succes!

Dana
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2012
Dana Fatol, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator Booksy Booksy Sotul meu este angajat la o firma cu contract de munca in functia de director general si apare si in actul constitutiv ca administrator. El vrea sa plece din ... (vezi toată discuția)
De ce mi s-a sters o intrebare? majordom majordom Buna tuturor. Am adresat o intrebare pe forum si am descoperit ca intrebarea mea a fost stearsa. Ma asteptam ca cineva care e administrator sa ma anunte macar ... (vezi toată discuția)
Lamurire partaj vicente73 vicente73 buna seara este prima oara ca intru in an acest sitte.am cateva nelamuriri Am fost casatorit 15 ani si acum am ajuns la situatia de ... (vezi toată discuția)