avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pentru o zgarietura pe care n-am facut,imi ia permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pentru o zgarietura pe care n-am facut,imi ia permisul de conducere?

Luni seara(26.012009) a venit politia la mine acasa,cu o declaratie depusa de un barbat(declaratia a fost depusa pe 30.iulie.2008),care sustine ca in iulie.2008 iam zgariat masina in centru(Tg-Mures).Eu chiar nu stiu despre ce vorbeste,eu n-am zgariat nici o masina. EL zice ca sustine ca eu l-am zgariat masina,deoarece el a primit un biletel pe care scria nr.meu de inmatriculare(dar biletelul nu este semnat). Azi am fost la Politie,neam intalnit cu barbatul respectiv,si in ciuda faptului ca nu se vede nimic pe masina mea,si pe a lui sunt mai multe zgarieturi(si in fata,si in spate,...),el sustine ca eu am fost.Mi-a aratat zgarietura pe masina lui,dar si mai jos,si mai sus de zgarietura respectiva sunt vreo 2-3 zgarieturi...deci se vede ca odata au aparut,dar el ne-a aratat numai cea din mijloc,ca aia am facut-o eu:) Nu am semnat nimic,ne intalnim la judecatorie-i-am zis...Ce parere aveti? Pe ce perioada poate sa-mi ia permisul de conducere,daca se dovedeste cumva ca eu am zgariat masina(si poate ca nici nu am observat,deoarece este o zgarietura de 10-15cm)?
Trebuie sa luam in considerare ca acolo unde sustine barbatul ca a fost parcat si i-am zgariat masina,acolo este o camera video de la dispecerat,si o camera video in banca ABN....Oricare din aceste doua,poate sa dea filmuletul sa vedem ce sa intamplat in ziua respectiva,cand sustine barbatul ca iam zgariat masina?
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 19:06, 31 Ianuarie 2009
;) pentru o zgarietura face atata zarva>>>?spunei la acel anemic ca si-o poate face p asigurarea lui..daca are asaigurare..stai linistita ca nu iti poate face nimeni nimik e mai simplu sa si-o faca p asigurare decat pintr-un proces .chiar daca ai zgariat-oi dai asigurarea si ti se va da probabil o mica amenda
Pai stiti ceva despre eveniment sau nu. Daca se va proba cu inregistrare video,atunci va trebui sa dati socoteala. Incercati sa evitati ,instanta. Rezolvati pe cale amiabila. Nu veti suporta mari consecinte. Eventual o amenda. Paguba poate fi rezolvata prin asigurare. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident bulgaria ucraina. buna ziua! azi am gasit masina personala ... vitalsmart vitalsmart Accident Bulgaria Ucraina. Buna ziua! Azi am gasit masina personala strivita de o cifa aflata in tranzit. In urma cercetarilor personale am descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, vinovata nu recunoaste gams gams Buna seara, revin cu o problema cu care m-am confruntat pe data de 13, ironic. 2 benzi, prima obligatoriu dreapta, a doua oligatoriu stanga. Eu eram incadrat ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! in urma unei glume făcute unui coleg de munca ... nicolaelg nicolaelg Buna seara ! In urma unei Glume făcute unui coleg de munca ( i am ridicat ștergătorul mașinii ) m am ales cu o plângere penală la poliție .. Omul ... (vezi toată discuția)