avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caut avocat specialist in dr. pen.pentru repr. la ICCJ ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caut avocat specialist in dr. pen.pentru repr. la ICCJ - cerere de stramutare a judecarii cauzei

Buna seara , doresc sa angajez un avocat specialist in drept penal pentru a-mi sustine interesele in fata ICCJ pentru judecarea unei cereri de stramutare a unui dosar ce are ca obiect OUG 195 /2002 , astept recomandarile dumneavoastra oarecum urgent pentru ca sunt sub presiunea timpului.
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 21:23, 18 Decembrie 2012
nimeni nu va poate recomanda pe forumul public asa ceva deoarece ar incalca regulamentul site-ului. trebuie sa depuneti personal eforturi pentru a va rezolva aceasta problema. cautati eventual la categoria consultanti si luati legatura in privat cu cei mai atragatori pt dvs dintre dansii.
Cat de bun ar fi avocatul ,daca nu aveți motive serioase este destul de greu de realizat acest lucru.
Lăsați -va numarul de telefon si poate va contacteaza cineva.
SUCCES.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa vand apartament cu probleme juridice AnaMariaBogdan AnaMariaBogdan Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Mama mea are mostenire de la bunica mea decedata un apartament cu trei camere, care are doi ... (vezi toată discuția)
Abuz??? kimmi-72 kimmi-72 lucrez la un hipermarket si acolo a avut loc o tentativa de furt a unor asa zisi clienti in urma acestui incident am fost acuzat ca as fi fost si eu implicat ... (vezi toată discuția)
Succesiune Tane Sica Tane Sica Buna ziua .mama mea biologica a fost casatorita cu un domn ce are doi copii .Acesta a decedat in 2005 dar in timpul vieti a lasat un Testament la notar ... (vezi toată discuția)