avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... alegeri locale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

alegeri locale

buna seara. Am candidat la alegerile locale din 10 iunie 2012 si nu am declarat si inregistrat mandatar financiar la autoritatea electorala permanenta pentru alegerile autoritatilor adm. publice locale conf. art 26 alin. 2 din legea 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniei electorale nu am depus la autoritatea electorala permanenta raportul detaliat al veniturilor si cheltuielilor electorale pentru candidatul independent nu am declarat numarul de materiale de propaganda electorala produse defalcat pe categorii si se sanctioneaza cu amenda de la 5000 la 25 000 ron,iar amenda pe care am primit-o eu este de 5000 ron si asta dupa 6 luni de la alegeri. Eu va pot spune ca nu am beneficiat de niciun sprijin financiar sau material de niciunde.Nu am primit niciun fel de material de campanie sau afise.Deci campania facand-o personal din casa in casa . Va rog sa-mi spuneti ce pot face. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:35, 19 Decembrie 2012
Din pacate nu puteti face acum nimic pentru ca nu ati respectat la timp acele prevederi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendã contravenþionalã pentru încãlcarea art. 38, alin. (1) din legea nr. 334/2006 liwium liwium Buna ziua! La alegerile locale de anul acesta am candidat pentru functia de consilier local independent. Astazi am primit acasa o amensa in valoare de 5000 ron ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Alegere consilier local iovitadrian iovitadrian As dori sa stiu cum sunt alesi consilierii locali, mai precis ce procent trebuie intrunit. (vezi toată discuția)