avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

POATE IMI SPUNE SI MIE CINEVA CARUIA I S-A INTAPLAT SA I SE RESPINGA ACTIUNEA DE DIVORT CA NEINTEMEIATA SI DACA A FACUT APEL SI A CASTIGAT CUM A FACUT? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Catalin Mihalache , Avocat 22:40, 6 Februarie 2009
Poate !
da, se poate respinge actiunea de divort ca fiind neintemeiata sau PROST argumentata.Asa se intampla cand "justitiabilii" aleg sa se "joace" dea avocatii. Cine a facut apel si a castigat?
MULTUMESC PR RASPUNS AVETI MARE DREPTATE NU AM FOST REPREZENTAT ASA CUM TREBIUE SI MAI MULT DE ATAT UN MARTOR AL MEU NU M-A AJUTAT DELOC. NU STIU CE A AVUT IN CAP. NU AM FACUT INCA APEL AS VREA SA-L FAC DE ACUM DAR CRED CA TREBUIE SA-MI SCHIMB AVOCATUL. V-AS INTREBA DACA DIN CEI DOI MARTORI PE CARE I-AM AVUT UNUL MAI POATE FI ASCULTAT IN APEL? VA MULTUMESC
In situatia data mai pot face ceva pt a putea divort? Nu mai sunt cu ex-sotia de aproximativ un an , viata de familie e compromisa acum locuiesc cu alta persoana. In argumentarea divortului am adus nepotriviri de caracter , de ordin fiziologic , era o femeie iesita din comun de stresanta parca era stapana mea, viata mea era pur si simplu un calvar alaturi de ea si am decis sa plec dar nu stiu daca aduc in fata judecatorilor faptul ca refuz sa locuiesc cu aceasta persoana imi este benefica. Va multumesc
daca indicati ca in fapt nu mai locuiti de un an impreuna, datorita atitudinei sotiei (ca inteleg ca nu ati divortat inca) si ca relatiile dintre soti sunt grav vatamate si convietuirea in continuare este imposibila, nu cred ca instanta va respinge cerere de divort.

Totul se reduce la probe. Trebuie sa convingeti judecatorul prin martori (care pot fi si rude apropriate) ca viata alaturi de actuala dvs. sotie (pana la divort) este imposibila.

Probabil nu ati fost destul de convingator in a proba ca nu se mai poate continua casnicia si totodata sotia dvs. nu a fost de acord cu divortul.

Asa ca, cel mai important este sa dovediti cu probe ca, de fapt nu mai exista nicio relatie conjugala si ca sunteti separati in fapt de o buna perioada de timp din culpa paratei.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul se poate pronunta fara acordul paratei marian-cristinel marian-cristinel Am si eu o nelamurire, motiv pentru care as dori ca prin intermediul celor care cunosc legea ami raspunde si mie.Doresc a divorta iar actuala sotie nu este de ... (vezi toată discuția)
Caz ciudat - casatorie donna_ donna_ Caz ciudat: eu si sotul meu - casatoriti de 2 ani.Ambii aflati la a doua casatorie. Locuim in apartamentul lui proprietate personala, dobandit inaintea ... (vezi toată discuția)
Desfacere casatorie Georgescul Georgeasca Georgescul Georgeasca x intenteaza divort pentru neintelegere, imposibilitate contiunuare casatorie, etc. ea, y, numai si numai pt a-l sicana, spune ca este propria lui culpa . ... (vezi toată discuția)