avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Popririi executor bancar subventie APIA
Discuție deschisă în Executare silită

Popririi executor bancar subventie APIA

Buna Ziua. Am un cont deschis la o banca si am poprire pe contul respecti, in luna decembrie am primit subventiile din partea celor de la APIA, dar mi-au fost retinute de catre executorul bancar, este legal ceea ce mi-sa intamplat si care sunt procedurile de recuperare de la executorul bancar a sumei primite de la APIA? Multumesc Anticipat!
Cel mai recent răspuns: dorela , utilizator 20:19, 29 Ianuarie 2013
Sunt supuse popririi subventiile platite de APIA beneficiarilor schemelor de plata prevazute de OUG 125/2006 pentru aprobarea schemelor de plati directe si plati nationale directe complementare, care se acorda în agricultura începând cu anul 2007, si pentru modificarea art. 2 din Legea nr. 36/1991 privind societatile agricole si alte forme de asociere în agricultura .

Asadar, popriea este absolut legala. Executorul este judecatoresc si nu bancar cum gresit ati afirmat.
stie cineva care este legea conform careia subventiile apia pot fi supuse popririi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie apia niculaucarmen niculaucarmen Am depus la APIA o cerere de acordare a primei de exploatatie specia bovine pentru un numar de 17 capete, aferenta anului 2011. Ca urmare a acestei cereri ... (vezi toată discuția)
Subventia primita de la apia lauraoradea lauraoradea buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca subventia primita de la APIA pentru terenul agricol si pentru animale este supusa impozitului pe venit. mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Impozitare subventii apia ContSters314374 ContSters314374 suntem un II, vrem sa stim daca subventiile apia pentru agricultura se impoziteaza cu 16%. Multumim (vezi toată discuția)