avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suntem batrani si singuri avem o fata infiata in alta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suntem batrani si singuri avem o fata infiata in alta tara care nu merita nimic

suntem batrani si avem o mostenitoare fata infiata care nu merita nimic din partea noastra pentru ca in 30 ani am fost batjocoriti mintiti si furati en gros am vrea sa stim cum putem proceda ca sa o oprim de la mostenire noi avand niste bunuri mobile si imobile cum putem proceda sa nu aiba parte de bunurile noastre (printre altele ne-a furat bani pretul unui apartament ne-a furat tot aurul ce am avut mostenit sau cumparat si milte multe altele va rog sa ne sfatuiti ce sa facem e bine daca facem un testament?multumesc
Cel mai recent răspuns: CREDYRAM CONSULT , Consultant credite si finantari 18:05, 15 Ianuarie 2013
Chiar daca faceti testament nu puteti sa lasati prin testament intregul patrimoniu altei persoane. Copii sunt mostenitori rezervatari si nu li se poate incalca rezerva succesorala chiar si prin testament.

Dar, aveti posibilitatea sa va instrainati bunurile astfel incat la decesul dvs, sa nu mai aveti nimic in patrimoniu.
testament ? îl va ataca moștenitoarea.În opinia mea: un Contract (BINE documentat) de întreținere cu rentă viageră.Sau dezmoștenirea-art.1.074 - 1.076 - Noul Cod Civil
Testamentul nu e o solutie.In timpul vietii puteti dispune cum doriti de averea dvs.Exista vanzarea-cumpararea cu clauza, sau intretinerea, ambele in forma autentica, incheiate in fata notarului.Important e sa gasiti o persoana care sa va ajute intr-adevar.
Dar cum se intampla de obicei, sunt persoane binevoitoare pana cand se vad cu casele dupa care incepe un calvar si mai mare decat cel cu fata.
Mai ales ca nu este langa d-voastra, va sfatuiesc sa nu va mai alimentati furia si suparare si sa va vedeti atat cat se mai poate de batranete.
O sa cheltuiti si o gramada de bani cu tot felul de acte si nici nu o sa rezolvati nimic....
Asa cum spunea si d-na avocat este impoortant sa va gasiti pentru aceasta actiune o persoana care sa va ajute cu adevarat, dar cine este acea persoana? Nu exista ! Nu complicati situatia mai mult decat este cazul !
Aveti bunuri de valoare,vindeti,calatoriti cu grupuri organizate,opriti-va numai casa in care stati,oferiti-va ce nu v-ati oferit pina acum ,trebuie sa aveti ceva care va place sa faceti,si eu am o fata care nu merita dar cheltuiesc ,vad lumea,ce va ramine va ramine. Sinteti nemultumiti de ea ,atunci de ce pastrati pentru ea.Daca aveti nevoie de ajutor ,platiti pe cineva pentru serviciul respectiv,ramineti independenti .

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt căsătorit ,și am doi copii. de asemenea, soția ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna ziua! Sunt căsătorit ,și am doi copii. De asemenea, soția este in viața. Avem dobândite, împreuna cu soția mea, mai multe proprietăți ,pe toate ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire anonim anonim Sunt urmarita de un excroc , si nu doresc sa mai fiu mostenitoarea mamei mele, fapt care l-ar bucura! Ce trebuie sa fac? .Pot semna eu vreun act de renuntare, ... (vezi toată discuția)
Succesiune LJM LJM In timpul casniciei am capatat mostenire un apt. in care locuiesc cu sotia. Daca las prin testament toata averea mea sotiei, ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)