avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... stoc la suspendarea activitatii unui SRL(bar)
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

stoc la suspendarea activitatii unui SRL(bar)

Va rog sa-mi spuneti cum e mai bine.....sa-l las asa deocamdata (stocul e in valoare de 2500 ron ) sau sa il fac acum la suspendarea activitatii venit.........ma gandesc la tva.... fiind platitor........si nu stiu cum sa procedez.........sa fie BINE......pe perioada suspendarii ma gandesc sa nu ma trezesc cu vreun control si sa imi spuna ca trebuia colectat si sa imi mai bage si penalizari......si dupa cei 3 ani doresc sa o inchid definitiv.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:08, 13 Ianuarie 2013
Va sunt utile cu siguranta aceste informatii:
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intarziere facturi neincasate talmacel talmacel Buna ziua, Am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma, si in contract la penalitati scrie \" Pentru intarzieri mai mari de 30 zile, ... (vezi toată discuția)
Cum devin pfa ? iusanlia iusanlia as dori sa stiu ce anume trebuie sa fac ca sa ma inregistrez ca PFA . voi lucra ca agent imobiliar si patronul firmei asa lucreaza cu angajatii . nu primesc ... (vezi toată discuția)
Afacere in impas, firma veche declarata inactiva, salvare cu firma noua? silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am o firma de 6 ani, pana anul acesta nu am avut probleme semnificative cu afacerea si firma. In octombrie am fost declarat inactiv pentru ... (vezi toată discuția)