avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare apartament,confiscat dupa plecarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare apartament,confiscat dupa plecarea definitiva in 1983

Sotul a fugit in 1981,jumatate de apartament a fost confiscat,eu apoi platind chirie pe jumatate.Eu am plecat in 1984 si mi s-au dat niste bani pe jumatatea mea. Locuiesc in USA,pot sa-l recuperez?
Cel mai recent răspuns: ContSters240774 , utilizator 12:24, 13 Ianuarie 2013
Jumatate din apartament a fost confiscata iar pentru cealalta ati fost despagubita, nu? Trebuie analizat cu foarte mare atentie in ce conditii a fost facuta confiscarea si in ce temei ati primit niste bani pe cealalta jumatate. In drept, orice actiune este posibila sub conditia sa fie intemeiata.
Jumatate a fost confiscata in urma plecarii sotului in excursie si nu s-a mai intors,eu l-am urmat in 83

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament confiscat de comuniști în 1988 TitusB TitusB Mama mea a emigrat în 1988 din Romania în Canada, chemată de soțul ei, care fugise în Italia în 1986, și de acolo a plecat mai departe în Canada. În ... (vezi toată discuția)
Fostul sot vrea sa ceara chirie pe partea lui de apartament Vicky1 Vicky1 Buna ziua. Am si eu o problema. Fostul sot doreste sa ceara chirie pe partea lui de apartament, apartament dobandit in timpul casatoriei si in care ... (vezi toată discuția)
Partaj ramonel_46 ramonel_46 In 1993 am divortat si prin sentinta s-a hotarat atribuirea apartamentului mie si copilui cu evacuarea paratului. Ne-am recasatorit... dar in 2002 am divortat ... (vezi toată discuția)