avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Medierea la asociatiile de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Medierea la asociatiile de proprietari

Buna ziua. Am citit ca de la 1 februarie toate dosarele noi ale asociatiei de proprietari vor trebui sa convoace restantierii la o sedinta de informare privind avantajele medierii. Cum o sa trebuiasca sa procedam? Cine va tine aceasta sedinta si daca se vor face se platesc?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 17:30, 16 Ianuarie 2013
va trebui sa mergeti la un mediator autorizat si acesta va transmite debitorului o invitatie , prima sedinta de informare este gratuita , doar daca partile accepta medierea se va incheia un contract cu mediatorul si se va stabili un onorariu
Mediatorii autorizati ii gasiti pe pagina Consiliului de Mediere, adica cmediere.ro, cautati Tabloul Mediatorilor, si evident un mediator activ, aveti acolo toate datele lui de contact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere recomandata de instanta - pasi de urmat Luoana Mihaela Luoana Mihaela Societatea noastra s-a format prin divizare in urma procesului de privatizare . Astfel , s-a incheiat un protocol de divizare si doresc ca terenurile care sunt ... (vezi toată discuția)
Ce costuri presupune medierea? Adriantot Adriantot In urma unui rapuns postat in sectiunea \\"Asoaciatii de proprietari\\" vin aici la specialistii in mediere sa lamurim ceva din problema costurilor. Asociatia ... (vezi toată discuția)
Mediator pt disputa intre proprietari cu cote indivize dubick dubick Unde pot sa apelez pt un mediator care sa incerce sa rezolve o disputa pe care o am cu un coproprietar pt refuz de achitare a datoriei pt reparatii la ... (vezi toată discuția)