avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urgent ....doresc sa fac o plangere unui judecator ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urgent ....doresc sa fac o plangere unui judecator pentru abuz

Buna seara vreau sa fac o plangere unui judecator pentru abuz in serviciu, este vreun tipizat pentru astfel de situati sau pot formula banala formula de plangere? va multumesc anticipat1
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 16:51, 18 Ianuarie 2013
Nu exista un formulat tipizat, problema este alta : abuz in serviciu? pentru un judecator? Infractiunile de abuz in serviciu sau in legatura cu serviciul au un subiect activ circumstantiat, adica faptuitorul are calitatea de functionar public, iar judecatorul nu este un functionar public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen plangere penala cristian19 cristian19 a-si vrea si eu sa stiu in cat timp se poate face o plangere penala .cat dureaza aceasta ? si daca aceasta nu a fost depusa la timp se mai poate face ceva? (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu kornel44 kornel44 Buna ziua, Pe scurt,am facuta o conventie de plata cu asociatia de proprietari,care este respectata,dar asociatia m-a dat in judecata pentru neplata sumelor ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica ContSters213050 ContSters213050 Intrebarea nu se bazeaza pe o situatie de fapt reala. Este o discutie pur subiectiva, insa se doreste un raspuns obiectiv. In data de 01.xx.xx, Ionescu ... (vezi toată discuția)