avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema ramburs posta romana
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema ramburs posta romana

buna ziua, am trimis lunea trecut un colet cu ramburs intr-o localitate, coletul a fost ridicat de miercuri , am vb cu persoana careia i-am trimis coletul, sun azi la posta unde am trimis coletul si imi zic ca nu au asa ceva ca nu am trimis nici un colet, dupa 4-5 telefoane le sediul lor au zis ca au gasit bani cu mandatul in magazie dar nu inainte sa le zic ca am vb iar cu persoana la care l-am trimis, mi s-a promis ca azi o sa il trimita catre mine si in 1-2zile max ajunge la mine, daca nu ajung bani pana miercuri cui as putea sa ma adresez , astept rsp, va multumesc!
Cel mai recent răspuns: hoinarescu , utilizator 10:32, 28 Ianuarie 2013
Eu zic sa mergeti la posta de unde ati trimis coletul, cu actele care atesta trimiterea, si sa discutati cu functionarii de acolo. Daca nu rezolvati, puteti face o reclamatie la dirigintele postei din sediul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. dacă ma puteți ajuta cu privire la situația de ... Ramona BIBI Ramona BIBI Bună ziua. Dacă ma puteți ajuta cu privire la situația de mai jos : În data de 15.06 ac am trimis prin posta romana un colet cu ramburs (val ramburs 130 ... (vezi toată discuția)
Am o problema delicata - un coleg a schimbat continutul coletului pe care l-am rugat sa il expedieze eagle24ro eagle24ro Buna ziua tuturor! Zilele trecute am avut o experienta care nu vreau sa se mai repete in veci si nu o doresc nimanui. :( Va rog daca puteti sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)
Inselatorie pe internet elena_crys elena_crys Buna Ziua! De curand mi-am cumparat de pe internet un telefon NOU,dar dupa ce l-am scos din cutie,pe langa faptul ca nu era sigilat,in momentul in care ... (vezi toată discuția)