avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dupa penal sau civil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dupa penal sau civil

s-a judecat recursul la CA facut de catre parchet , si CA s-a pronuntat cu marirea pedepsei dela 1,4 ani cu suspendare conditionata la 2 ani , intelegand din forum ca pronuntarea sentintei de catre CA este definitiva , nu s-a specificat pe portalul justitiei decat marirea pedpsei pana la 2 ani , nu este mentionat ca se mentine pedeapsa cu suspendare .??? INTREBARE : cand pot da din nou pentru permis de conducere ? astept sa se termine si civilul ? { s-a disjuns penalul de civil prin art 320 alin.1si va incepe dupa definitivarea penalului } sau la anul in ianuarie pe 25 cand se implineste un an dela pronuntarea deciziei de catre CA [ am mentionat mai sus }
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 11:28, 29 Ianuarie 2013
Anul viitor puteti sa va prezentati pentru obtinerea uni nou permis de conducere .
la un an de la raminerea hotararii definitive

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie - nelamurire nikolos nikolos Am o nelamurire ? caz :art 178 cp alin 1si 2 / 184 alin 1 si 3 nr dosar xxxx/306/2012. Am primit citatie anul trecut 2012 in calitate de inculpat in care in ... (vezi toată discuția)
Interzicere drept de a conduce nikolos nikolos ce articol si aliniat din cpp nu da dreptul de a obtine permisul de conducere dupa un an de zile dela definitivare parte penala a unui accident auto cuprinzand ... (vezi toată discuția)
Condamnare pentru permis ? florin_tufa florin_tufa Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul X pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul : - ... (vezi toată discuția)