avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Creditare ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Creditare ONG

Membrii fondatori ai unei asociatii sportive pot credita asociatia, adica, pot lasa la dispozitia asociatiei sume de bani pe care aceasta sa le utilizeze o perioada de timp in scopul constituirii de resurse, si apoi sa le restituie membrilor fondatori? Un fel de echivalent al contului 4551 utilizat in planul de conturi al societatilor comerciale?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:48, 30 Ianuarie 2013
Da, prin contul 462.
Si sa nu uitati sa promovati la inceputul acestui an campania de 2% adresata persoanelor cu venituri din salarii(formularul 230) si celor care trebuie sa depune declaratia 200, pentru a va mai atrage surse financiare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie grunwald grunwald Buna seara, Va rog, pe aceasta cale, sa-mi explicati pasii cum se obtine certificatul de atestare fiscala pentru membrii fondatori ai asociatiei (ong-ului) ... (vezi toată discuția)
Sustinator garleanu garleanu Cine poate fi sustinator al unei asociatii sportive non profit si ce documente trebuie intocmite pentru inscrierea ca sustinator. (vezi toată discuția)
Ff pe firma achitata cu card apartinand unei pers fizice ContSters22096 ContSters22096 as dori sa stiu daca este posibila si in regula urmatoarea situate: - o ff eliberata unei SC a fost achitata cu cardul unei pers fizice. este ok? (vezi toată discuția)