avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mutatie adresa buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mutatie adresa buletin

Parintii mei au luat un apartament pe numele lor in care locuiesc eu si sotul meu. Trebuie sa facem mutatia adresei noi in buletin?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:29, 5 Februarie 2013
In situatia in care apartamentul respectiv este pe numele parintilor dumneavoastra, daca doriti sa va faceti mutatia in buletin (sa va declarati domiciliul in imobilul respectiv), este necesar sa va prezentati la sediul Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor din sectorul pe raza caruia se afla imobilul, impreuna cu unul dintre parinti, care sa aiba asupra sa titlul de proprietate asupra apartamentului. De regula, se incheie si un Contract de comodat intre proprietarii apartamentului si dumneavoastra + sotul, care va fi depus atat la serviciul mai sus amintit, cat si la administratia financiara. Cu stima.
Multumsc pt informatii. Eu vroiam sa stiu daca trebuie/ daca este obligatoriu sa ne facem mutatie...? Putem avea probleme daca nu se face mutatia?

Multumsc din nou.
Altfel se cheama ca locuiti fara forme legale la acea adresa si sunteti pasibili de amenda ( mica :) ).
Puteti sa mergeti sa va puneti o viza de flotant ( resedinta) pe buletine, asa ar fi corect.
:oops:
@mariusinho
Contractul de comodat nu se inregistreaza la Administratia Financiara pentru ca e contract cu titlu gratuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Corina1982 Corina1982 Daca inchei contract de comodat in particular cu cel caruia ii dau voie sa imi foloseasca locuinta, mai sunt in pericol sa ma amendeze fiscul pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Obligatiile proprietarului la inchiriere danielamrom danielamrom Buna ziua, Am inchiriat de curand un apartament ( care este proprietatea parintilor mei, deci nu este pe numele meu) si atunci cand am anuntat ... (vezi toată discuția)
Presedintele imi cere contractul si viza de flotant alopici2005 alopici2005 buna ziua am si eu o intrebare : trebuie sa prezint contractul de inchiriere si viza de flotant presedintelui de asociatie pt un apartament inchiriat ? ... (vezi toată discuția)