avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu incadrare!?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu incadrare!?

Buna ziua,
as vrea sa stiu daca pot angaja pe functia de asistent manager pe cineva care nu are liceul cu un salariu de incadrare de 750lei sau trebuie sa aiba studii minime conform COR
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 6 Februarie 2013
Daca este vorba de o firma particulara cea mai importanta conditie de indeplinit este cea de competenta. In cazul unei unitati bugetare se pune conditia unui nivel de studii, dublat evident de competenta necesara,
Chiar daca nu are studii medii , angajatorul o poate angaja pe functia respectiva ... De asemenea, angajatorul are posibilitatea de a trimite salariata/ul respectiv/a la un curs de calificare profesionala pentru asistent manager ..

Modalitatea concretă de formare profesională, drepturile şi obligaţiile părţilor, durata formării profesionale, precum şi orice alte aspecte legate de formarea profesională, inclusiv obligaţiile contractuale ale salariatului în raport cu angajatorul care a suportat cheltuielile ocazionate de formarea profesională, se stabilesc prin acordul părţilor şi fac obiectul unor acte adiţionale la contractele individuale de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza contractuala in urma unui curs CiobanuAlexandru01 CiobanuAlexandru01 Buna ziua, In urma cu 2 luni m-am angajat la o firma ca si Ing. CNC, in urma discutiilor la interviu mi s-a spus ca o sa beneficiez de formare profesionala ... (vezi toată discuția)
Concediu formare profesionala cu cim pe perioada determinata timcyke timcyke M-ar interesa daca pot sa solicit concediu de formare profesionala daca am cim pe perioada determinata, avand in vedere prevederea Codului muncii ca angajatul ... (vezi toată discuția)
Act aditional cursuri de calificare costy0866 costy0866 Buna ziua . Am facut de curand un curs de calificare de valoare relativ mica , si inspectorul de resurse umane al intreprinderii mi-a facut act aditional prin ... (vezi toată discuția)