avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in functie publicã
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in functie publicã

Sunt angajat contractual Inspector de specialitate nivel studii superioare gradul I, gradatia 3 clasa de salarizare 38 coeficient de ierarhizare 2.49 şi urmează să fiu promovat în funcţia publică de Consilier I grad profesional superior prin transformarea postului. Menţionez că am vechimea in muncă de peste 15 ani din care în administratie de 6,5 ani, studii superioare de lunga durata (Politehnica - TCM - 5ani si Drept si administratie publica 3 ani). Mă interesează dacă se poate face transformarea postului şi care va fi salariul de incadrare după ocuparea noului post ?
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 22:25, 8 Februarie 2013
Functia de Inspector de specialitate gradul I este functie contractuala, iar functia de consilier I grad profesional superior este functie publica. Nu puteti promova dintr-o functie contractuala intr-o functie publica.
Consilier, clasa I, grad profesional principal, daca aveti prerogative de putere publica si sunteti numit functionar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare cu privire la transformarea posturilor ... DANYDANA65 DANYDANA65 Buna ziua, Am o intrebare cu privire la transformarea posturilor intr-o primarie din Personal Contractual în Functionar Public, conform art. 406-407 din ... (vezi toată discuția)
Vechime minima de 9 ani in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de executie de cons. sup. i gimimic gimimic Sunt functionar public de 14,5 ani si de 6,5 ani cu studii superioare. Credeti ca as putea fi selectata ptr a putea participa la un concurs daca se cere 9 ani ... (vezi toată discuția)
Transformare post Tinca1 Tinca1 Buna dimineata. Sunt expert local pe problemele romilor in cadrul unei primarii si am gradatia referent IA, personal contractual. In vara voi absolvi ... (vezi toată discuția)