avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... solutie pentru redresare financiara
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

solutie pentru redresare financiara

va rog sa imi spuneti ce solutii pot avea pentru redresarea financiara a societatii , tinand cont de faptul ca am datorii catre finante si un credit la banca , cu rata achitata la zi pana in acest moment. Ceea ce ma intereseaza este o solutie premergatoarea procedurii de reorganizare, solutie prin care sa ma pot redresa financiara si in cursul careia sa nu mai curga penalitatile si majorarile la debitele datorate finantelor.
Multumesc pentru sprijin!
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 11:13, 5 Aprilie 2013
Daca vreti sa nu mai curga dobanzi si penalitati pentru datoria la Fisc, solutia ar fi sa cereti reorganizarea societatii, dar atunci exista un risc : in ultimul timp, la insolventa cu reorganizare bancile declara creditele la scadenta anticipata si se inscriu cu toata suma la masa credala. Asta inseamna ca daca inainte aveati de achitat un credit in 7 ani, acum s-ar putea sa va ceara sa il achitati in 3 ani ! Exista acest risc, trebuie sa stiti. Aveti insa marele avantaj de a fi cu ratele la zi, ceea ce cred ca v-ar califica sa negociati la sange cu banca dvs., astfel incat sa ajungeti la o rata mai blanda (perioada mai mare, dobanda si comisioane mai mici). Eventual ati putea cere o suplimentare pentru a va achita bugetul integral, stiut fiind ca dobanzile la banci sunt mai mici decat dobanzile si penalitatile finantelor ! Si in aceasta varianta, ati scapa ( cel putin pe moment) de solutia reorganizarii, cu conditia sa nu mai acumulati alte datorii. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la stat ok ok buna ziua, as vrea sa-mi raspunda cineva si mie la o intrebare; am datorii la finante impozit si tva, dar nu am bani in aceasta perioada si cum ... (vezi toată discuția)
Insolventa si rate neachitate puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi dati un sfat , am un credit la banca pe societate cu rata mare pe care in aceasta perioada nu o pot achita ,daca depun cere ... (vezi toată discuția)
Insolventa in scopul reorganizarii activitatii puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi explice cneva si mie: ce conditii trebuie sa indeplineasca o soc. com. pentru a cere insolventa in scopul reorganizarii ... (vezi toată discuția)