avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Microintreprindere 2013
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Microintreprindere 2013

In urma modificarilor legislative din 2013, am incetat contractul de munca al singurului angajat al unui srl (incheiat initial pentru a respecta conditia pastrarii statutului de microintreprindere, aceea de a angaja minim 1 salariat in 60 de zile de la infiintare). In afara modificarilor din revisal si trimiterea registrului cu modificari la itm, trebuie sa depun vreo declaratie la fisc prin care anunt ca nu mai am angajati (ex. d100?)
Cel mai recent răspuns: Adiroj , utilizator 14:43, 13 Februarie 2013
Formularul 010 pentru modificari in vectorul fiscal, atat pentru scoaterea contributiilor pe salarii cat si modificarea impozitului pe profit cu cel pe venit.Il completati in dubluexemplar si-l depuneti la finante.
multumesc pentru raspuns dl Neagu.
Va rog sa-mi spuneti:
- care este termenul limita pentru depunerea formularului 010 atunci cand scoti contributiile pe salarii;
- daca nu mai am agajati ar trebui totusi sa depun d112 pe zero?
- avand in vedere ca inca nu am inceput activitatea, cat timp pot depune declaratiile pe zero, fara a se declara inactivitatea firmei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii - srl. Adiroj Adiroj Buna ziua, - Care este termenul limita pentru depunerea formularului 010 atunci cand scoti contributiile pe salarii; - daca nu mai am agajati ar trebui ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 zolisoft2014 zolisoft2014 La multi ani tuturor! In 2022 am fost microintreprindere fara angajat. Am angajat o persoana cu actele in regula (medicina muncii, contract cu 90 zile proba, ... (vezi toată discuția)
Decl 100 si 102 tere tere buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)