avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Colete trimise din USA confiscate de vama ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Colete trimise din USA confiscate de vama romana-pagubitii nu au primit instiintare

In data de 06.02.2013, a fost difuzata o stire la ProTv in care se spunea ca un container sosit din USA NY expediat de o firma americana a fost confiscat de vama romana deoarece acestia au declarat altceva decat ce continea de fapt containerul. Din nefericire, noi pagubitii (persoane fizice) nu am fost informati oficial despre ce este voarba si cum putem revendica produsele ce ne apartin de drept, acest fapt reprezentand un abuz din partea vamii romane. Este vorba de cateva sute de persoane care au fost abuzate in mod grosolan de statul roman. Speram sa gassim rezolvarea acestei nedreptati, cu ajutorul mass-media.
Cu stima, Augustin Apostol
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: mail4me , utilizator 12:07, 4 Septembrie 2013
:offtopic: Interventie moderator
@ eddiecrazy



Potrivit Regulamentului acestui Forum :

1.2 Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.


2.13. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.

Incalcarea regulamentului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administratori / moderatori in sectiunea de anunturi oficiale a forumului.
cred ca e fi nevoie de un avocat "penalist".... ! sunt prea multe nereguli care se apropie de sfera "infractiunilor" !!
lxiosif a scris:

cred ca e fi nevoie de un avocat "penalist".... ! sunt prea multe nereguli care se apropie de sfera "infractiunilor" !!


ti-am dat si email, si aviz celorlalti prejudiciati... eu am gasit un avocat si mi s-a mai recomandat inca unul de catre cineva de pe site .... daca vreti si TREBUIE sa demaram actiunea, trebuie sa ne vedem sa pune la punct detaliile!


<a href="[ link extern ] >
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2013
eddiecrazy, utilizator
Nu mai da nimeni nici un semn de viata, vreo noutate, ceva? Stiti ca sunt persoane care si-au ridicat coletele de acum 1-2 luni, noi ce facem ?:foottap:
Salutare,

cam tarziu, dar de abia acum am gasit aceste postari...sunt cam in aceeasi situatie, cu ARB din feb pt 1 colet cu factura lipita pe el :( ... personal mi-am luat gandul de a-l mai recupera pana acum cateva zile cand m-am intalnit intamplator pe strada cu [editat] care mi-a spus o chestie interesanta...si anume ca Finantele giurgiu vor scoate in luna septembrie la licitatie coletele confiscate in februarie.... ?

are cineva cunostiinta despre asta ?

astept si PM.

cu stima.

Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vama otopeni ma forteaza sa fac importul pe firma cosmin21i cosmin21i Buna ziua , am comandat din china mai multe produse led , mai exact 1000 module led , 50 m banda led alba 50m banda led rgb. Vama otopeni refuza sa ... (vezi toată discuția)
Colet din china cu bunuri suspecte de contrafacere darkynok darkynok Buna ziua. Acum 2luni am facut o comanda in China si am importat piese pentru telefon ORIGINALE , expeditorul mi-a confirmat ca toate produsele sunt ... (vezi toată discuția)
Amenda vamala - contestatie officemire officemire Buna seara, Sunt persoana juridica si la un colet venit din china de aproape 230 $ la controlul fizic s-a constatat ca unele produse (majoritatea haine) ... (vezi toată discuția)