avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitati privid functionarii publici si ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitati privid functionarii publici si functiile de conducere in partide

As dori sa stiu daca functia de presedinte al organizatiei de femei a unui partid politic la nivel de comuna este considerata o functie de conducere in partid cu care un functionar public s-ar afla in incompatibilitate tinand cont de faptul ca aceasta organizatie este aproape simbolica , neavand personalitate juridica si realizand doar activitati culturale si de socializare
Cel mai recent răspuns: miclovan , utilizator 23:05, 5 Martie 2013
atata timp cit organizatia respectiva nu este inscrisa la tribunal nu sunteti in stare de incompatibilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este situatie de incompatibilitate? totoracristian totoracristian Un functionar public poate fi si secretar al unui departament juridic din cadrul unui partid politic ? Precizez ca este functionar public cu statut special si ... (vezi toată discuția)
Apartenenta politica ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 Un angajat contractual al unei primarii poate sa fie membru al vreunui partid politic??? Va multumesc!!! (vezi toată discuția)
Bună seara. dacă mă înscriu într-un partid politic o să ... Elaa2002 Elaa2002 Bună seara. Dacă mă înscriu într-un partid politic o să primesc salariu? Trebuie să plătesc o cotizație de membru? (vezi toată discuția)