avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Adeverinta de vechime pentru gradinita
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Adeverinta de vechime pentru gradinita

Buna ziua,

daca voi fi angajata cu 01 aprilie 2013 la firma X iar pt gradinita
va trebui sa-mi elibereze angajatorul chiar din prima saptamana o adeverinta din care sa rezulte ca a platit contributia pt asigurarile sociale....va putea sa imi elibereze o astefl de adeverinta dupa prima saptamana lucrata? Tinand cont ca in realitate nu avea cum sa achite asa repede darile?
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 11:07, 18 Martie 2013
Angajatorul va trebui sa va elibereze aceasta adeverinta.
In adeverinta nu se face referire ca angajatorul a platit contributiile si taxele catre stat pentru angajatul X sau Y ci pentru toti angajatii, indiferent cand sunt angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cass lauratrandafir lauratrandafir Buna ziua, Sunt in somaj si urmeaza sa ma internez pentru a naste si trebuie sa duc la spital o adeverinta cu platile de contributii sociale. Contributia ... (vezi toată discuția)
Limitare puncte pensie Radu Cristian Radu Cristian Buna ziua, Legea 19, la art. 78 (acum abrogat) prevede o limitare a punctajului anual la 5 puncte. Pentru anul 2001 si urmatorii s-a retinut contributia CAS a ... (vezi toată discuția)
Somaj violiza violiza Buna ziua, lucrez la o firma X infiintata de 6 luni, si deja a inceput concedierea colectiva, pentru a beneficia angajatii de somaj trebuie sa le eliberez ... (vezi toată discuția)