avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caut modele de contracte de munca zilieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caut modele de contracte de munca zilieri

Buna ziua.
Am autorizatie de Persoana Fizica Autorizata in domeniul constructilor , iar cateodata am nevoie de ajutor, puteti sa-mi dati niste modele de contracte incheiate intre mine si respectivul zilier .
Astept raspuns .
Adresa mea de mail este :sbd_vasile_alex@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 2 Martie 2009
Dvs, in calitate de PFA, nu puteti angaja alte persoane cu contract de munca.Puteati face acest lucru daca ati fi fost Intreprindere individuala. Sau poate va referiti la conventii civile si nu la contract de munca?
PFA nu poate angaja cu contract de munca terte persoane pentru desfasurarea activitatii pentru care a fost autorizata, dar poate angaja persoane pentru desfasurarea altor activitati pentru care nu a fost autorizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila Kellynda Kellynda Detin o intreprindere individuala domeniul de activitate intocmiri acte. Intrebarea mea ar fi daca pot \"angaja\" pe inca cineva cu conventie civila pentru a ... (vezi toată discuția)
Pot avea angajati,si cati,incalitate de pfa attila26 attila26 detin un pfa neplatitor tva cod CAEN 4334 si 4339 caruia i-am suspendat activitatea pe 3 ani(sunt inca in perioada de suspendare) si doresc sa incep activitate ... (vezi toată discuția)
Pot angaja muncitori fara a avea s.c. sau p.f.a.? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Am nevoie sa angajez muncitori din sat/comuna, pentru a construi case in stil traditional, se poate fara a detine un S.C. sau un P.F.A.? Daca se poate, ce ... (vezi toată discuția)