avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant ong
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant ong

Buna seara,am un ong din 2011 pe care doar l-am infiintat si trebuie sa depun bilant pe 2011 si 2012 ma puteti ajuta -ce versiuni trebuie sa completez si ce mai am de depus -nu am depus la anaf nici o decaratie ,
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:29, 8 Mai 2013
Trebuie sa contactati un contabil autorizat membru ceccar care trebuie sa va intocmeasca si semneze bilantul.
Termenul de depunere a bilantului pentru 2012 a fost 30 aprilie 2013.
Dumneavoastra in afara de balanta la 31 decembrie, dupa ce va intocmeste bilantul, trebuie sa-i mai dati raportul presedintelui ong si procesul verbal al adunarii generale a ong in care s-a discutat si aprobat bilantul, semnate, scanate pe care le va anexa contabilul la bilant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatii ale parintilor elevilor din liceu poitiers10 poitiers10 Am infiintat o asociatie a parintilor elevilor din liceul in care predau. In contul acestei asociatii sunt virati cei 2% din impozit. Asociatia are aproape un ... (vezi toată discuția)
Asociatiile nonprofit andreea_florina andreea_florina Buna ziua. Pentru o asociatie de parinti a scolii, in care avem fonduri din 2% din salar, ce acte si declaratii trebuie depuse si intocmite? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Asociatie nonprofit cu personalitate juridica lucian95 lucian95 Cine poate conduce contabilitatea unei asociatii nonprofit cu personalitate juridica, fara activitati economice? Care sunt situatiile financiare care se depun ... (vezi toată discuția)