avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executare silita

buna seara la toata lumea. va rog respectuos sa ma ajutati cu o informatie. am doua credite la doua banci diferite. nu am mai achitat ratele din 2009 si de atunci ma tot bombardeaza cu somatii de executare silita. mentionez ca nu am nici un bun pe numele meu doar cateva bunuri comune dar fara prea mare valoare. am vorbit deja cu firmele de recuperari sa fac esalonare de plata. pana atunci ei ce pot sa-mi faca? se pot indrepta catre catre apartamentul parintilor mei? eu stiu ca nu se poate asa ceva din moment ce creditele sunt facute de mine personal si nu m-a girat nimeni din familie. dar ca sa fiu mai sigur astept si sugestiile dumneavoastra. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:54, 26 Mai 2013
Nu se pot indrepta impotriva parintilor d-voastra sau a altor persoane care nu sunt giranti. Iar daca nu aveti nimic va pot lua ... nimic.
Nu poayte face obiectul executari siliote decat bunurile in evidenta debitorului/girantului
In schimb,executorul judecatoresc poate starui,la cerererea creditorului in executarea silita,pe parcursul mai multor ani,asupra bunurilor in evidenta bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale -prezente si viitoare ,pana la concurenta debitului de recuperat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - debitor fara bunuri sau venituri viorel6122 viorel6122 In ce masura legala se poate executa silit o persoana care nu detine bunuri imobile,resperctiv ,mobile,si nici o sursa legala de venituri. (vezi toată discuția)
Executare silita-va rog mult un raspuns urgent ion g ion g am girat un credit la o soc.cu ipoteca apartament.am primit somatia unde spune ca sant obligata la plata sumei de .......mult mai mare decat val.apart.meu si ... (vezi toată discuția)
Rata neplatite si somatie de plata krysty30 krysty30 buna seara,am si eu o problema,am facut acum cativa ani o rata la o firma de unde am cumparat ceva in rate,am platit cam jumatate din rate lunare pana am ramas ... (vezi toată discuția)