avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scadere impozit micro
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scadere impozit micro

nu se mai aude nimic referitor la scaderea impozitului pe venitul micro, de la 3% la 1,5%. a ramas in stadiul de propunere doar....
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 22:58, 6 Iunie 2013
Deocamdata cota de impozit este tot cea de 3%.
Eu m-as mira sa scada impozitul asta, pentru ca politrucii romani nu au inteles ca fara IMM-uri nu exista locuri de munca si crestere economica, dar de la IMM-uri e mai greu de luat spaga, plus ca daca ar avea loc consolidarea clasei de mijloc in Romania peste 90% din politicieni ar disparea din peisaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai exista microintreprinderi in 2010 ? Ionela Lidia Ionela Lidia LA MULTI ANI! Parerile sunt putin impartite in ceea ce priveste anul fiscal 2010 pentru cei cu imp micro. Sunt anumite persoane din adm. fisc. care spun ca ... (vezi toată discuția)
Microintreprinderi carmenl carmenl Daca in codul fiscal nu mai este trecuta cota de impunere si pentru 2010.....sa intelegem ca din anul 2010 nu vor mai exista microintreprinderile ? (vezi toată discuția)
E momentul de a vinde, sau de a astepta ? dmh dmh in conditiile actuale, in Romania, ce parere avet, preturile la locuinte cum vor evolua ? E momentul de a vinde, sau de a astepta ? (vezi toată discuția)