avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere declaratii societate cu activitate suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere declaratii societate cu activitate suspendata

Buna ziua ! Incepand cu data de 15.05.2013, am suspendat un SRL neplatitor de TVA, pentru o perioada de 3 ani . Am depus la Ad-tia Financiara declaratia 010 impreuna cu certificatul constatator, si as dori sa ma informati ce declaratii trebuie sa depun pe zero, cand si la ce interval de timp. De asemenea nu stiu daca trebuie depus si bilantul..Inca ceva, din luna ianuarie 2013 si pana la suspendare, nu am putut plati datoriile catre bugetul de stat...( contributiile aferente declaratiei 112 pentru 2 salariati si impozitul pe venit ) acestea cresc, sau la data suspendarii raman pe loc ???
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 15:38, 10 Iunie 2013
Obligatiile de plata ale societatii nu se suspenda odata cu suspendarea activitatii societatii.
Buna ziua,

Dat fiind faptul ca nu aplicati si pentru regimul derogatoriu, astfel incat sa nu depuneti toate declaratiile aferente vectorului fiscal, veti depune in continuare la termenele legale, ca si pana acum declaratiile. Deoarece nu sunteti platitor de TVA, veti depune trimestrial declaratia 100(profit sau micro) si anual situatiile financiare.

Obligatiile restante nu cresc, insa vor fi "acompaniate" de dobanzi(0.04%/zi) si penalitati de intarziere(de perioada de intarziere astfel, in functie de numarul de zile de intarziere(peste 3 de zile, respectiv peste 90 de zile), penalitatea atingand valori procentuale de 5% respectiv 15%), pentru fiecare zi restanta.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 010 - se depune sau nu ? Bonutzu Bonutzu :sorry: ce se intimpla cu 010 - se depune sau nu ? unele ad-tii financiare nu-l primesc a aparut vreo circulara interna la anaf in legatura cu acest lucru ... (vezi toată discuția)
Activitate suspendata declaratii catibo catibo am activitate suspendata dei 01.08.2010. in luna mai 2011 vreau sa reincep activitatea. momentan sunt trecut ca platitor de impozit pe profit. trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Dizolvare microintreprindere aflata in suspendare costy1 costy1 Buna ziua , Va expun urmatoarea situatie . O societate inregistrata ca microintreprindere , isi suspenda activitatea prin registrul comertului in cursul ... (vezi toată discuția)