avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cui ma pot adresa sa vad daca am de platit amenda ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cui ma pot adresa sa vad daca am de platit amenda pentru depasirea vitezei?

Buna ziua,

In luna aprilie am facut multi km intre bucuresti-bacau si bucuresti-brasov si as dori sa stiu la ce institutie sa merg sa vad daca am luat vreo amenda pentru depasirea vitezei. Masina nu este inmatriculata pe numele meu si pers respectiva nu este in tara, deci nu pot vedea daca a primit sau nu prin posta amenda. Cui ma pot adresa?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ElenaComanescu , utilizator 15:52, 26 Iunie 2013
Autoritatile competente ar fi:
- Directia de impozite si taxe locale de la domiciliul proprietarului/utilizatorului;
- Brigada de politie rutiera.
Insa ar trebui sa nu va dea informatia cu privire la alta persoana, decat daca aveti mandat de reprezentare a acelei persoane.
Multumesc. Si alta cale nu exista ca sa pot afla si plati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Susținere test pentru reducerea perioadei de suspendare la serviciul ... cyan cyan Susținere test pentru reducerea perioadei de suspendare la serviciul rutier în raza căruia are domiciliul contravenientul. Speță, permis suspendat 90 ... (vezi toată discuția)
Incadrarea gresita a amenzii in pv duce la anularea lui? serpe66 serpe66 am luat un radar cu 85km/h in localitate...deci am depasit cu 35 km/h...mi s-a intocmit pv cu 6 puncte amenda (324 lei) si 3 puncte penalizare : fapta ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Ionut groza Ionut groza Buna seara am o nelămurire .Aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier cu un motociclist astfel .Am fost staționat pe dreapta apoi m-am pus in miscare ... (vezi toată discuția)