avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe inmatriculare masina second hand
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe inmatriculare masina second hand

buna ziua,doresc sa achizitionez o masina second hand care are nr.rosii provizorii,ma intereseaza sa stiu in afara de cat ai dau proprietarului pe ea ce mai platesc si unde,pe inmatriculare etc.masina este din 2002,motor de 1,6 euro 4.nu am mai avut pina acum masina si nu stiu cat am de platit si pe unde si la ce sa fiu atent cand o cumpar,Va multumesc
Cel mai recent răspuns: e4c5 , utilizator 08:58, 22 Iunie 2013
Sunt multe date care trebuie introduse in calculator, asa ca dati click la adresa urmatoare : [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iunie 2013
e4c5, utilizator
Intrati pe orcare sait vizari auto sh si veti gasi calculatr timbru mediu sau cutati pursisimplu calc
Intentionat am dat o adresa sigura, cat poate fi ceva sigur in Romania ! La adresa www.4tuning.ro/calculator-timbru-mediu-2013, care intamplator sau nu intra prima pe pagina, aveti sanse mari sa agatati un virus (system care antivirus). Am patit-o ! Sigur, unul istet poate scapa :giggle:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva s-a folosit de e-mailul meu justmyself justmyself buna ziua. de curand mi-am dat seama ca cineva s-a folosit de e-mailul meu pentru a-mi afla parola de pe un forum unde eu am si un cont.as vrea sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca radu_almas radu_almas buna ziua in luna august 2012 am avut un accident cu masina propie hyundai accent, 1,5 motorina, anul fabr 2007 pe care l am cumparat de nou cu factura in ... (vezi toată discuția)