avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Protectia consumatorului, Comunitatea Europeana, ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Protectia consumatorului, Comunitatea Europeana, cumparaturi pe internet

Mi-am facut un cont pe eurosportplayer.com (acum doua zile), pentru a folosi o aplicatie de pe Samsung Smart TV. Din pacate ceea ce ofera ei in acea aplicatie, nu este in niciun caz, ceea ce credeam eu ca ar fi. In primul rand calitatea semnalului digital transmis de Eurosport, este inferioara raportat la ceea ce receptionez eu in mod regulat pe cablu la RDS. Nu am suport in limba romana, lucru care este foarte mediatizat de ei (doar pe varianta desktop exista aceasta optiune). In mare, mi-am dat seama ca am platit degeaba 2euro/luna, pentru un abonament pe 12 luni.
Ieri am trimis un mesaj, prin care le-am solicitat anularea contractului, din motivele pe care vi le-am enumerat mai sus. Spre surprinderea mea, uitati-va ce raspuns am primit:

"Dear Customer,
Thank you for contacting the Eurosport Player customer support.
According to our terms, you are committed for a period of 12 months.
So you can unsubscribe from 25/05/14.
Best regards"


... adica, va multumim, dar nu se poate!

Nu am degand sa platesc un produs prost, doar asa ca vrea Eurosport... Spuneti-mi va rog, cam ce trebuie facut, care este legislatia europeana in materie si unde trebuie sa formulez o reclamatie.
Totul s-a produs online si cred ca exista o perioada in care eu pot renunta la orice serviciu sau produs cumparat, intr-o perioada de timp. Cel putin in Ro, ai 15 zile in care poti returna orice produs, fara sa ai nevoie de o justificare clara. Banuiesc ca sunt si eu consummator si am drepturi, nu :)) !!
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2013
floraur, utilizator
Cel mai recent răspuns: floraur , utilizator 14:36, 27 Iunie 2013
M-am informat putin si le-am trimis un replay cu directiva 97/7/EC a Parlamentului European si a Consiliului, din 20 Mai 1997, privind Protectia consumatorului, cu privire la contractile de la distanta.
sa vedem ce raspunsuri mai primesc, va tin la current...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Problema cu compania ryanair sicka90 sicka90 Buna ziua, Va aduc la cunosinta urmatoarea problema: In data de 20.10.2020, eu, impreuna cu sotia am avut un zbor catre Londra. Nu am avut bagaje de cala, ... (vezi toată discuția)
Contract sserrginio sserrginio Va rog sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns pentru urmatoarea problema: in urma cu doua luni am licitat pentru un produs de pe e-bay. Nu am stiut ca daca ... (vezi toată discuția)