avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Situatia fluxurilor de trezorerie - bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Situatia fluxurilor de trezorerie - bilant

poate vi se pare o intrebare puerila:">...
trebuie sa intocmesc incepand cu bilantul pentru 2008 situatia fluxurilor de trezorerie, avand in vedere ca este primul flux, prezint situatia doar pentru anul 2008, corect? (in anii precedenti societatea nu a vut obligatia cf legii sa intocmeasca si fluxul de numerar)
Cel mai recent răspuns: flori_m2005 , utilizator 23:43, 11 Aprilie 2009
da
eu cred ca trebuie sa intocmiti cash flow-ul si pentru anul precedent. In OMF formularul este si cu anul precedent, dar poate isi mai exprima cineva parerea!
Mai m-am interesat si se pare ca nu trebuie sa intocmiti cash flow-ul decat pentru anul 2008, asa cum bine v-a raspuns si consultantul. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire bilant an 2013 alice53 alice53 o societate a fost la impozit pe profit pana in 31.01.2013 ... cu data de 01.02.2013 ea a devenit microintreprindere.... cum se face bilantul pt anul 2013 ... (vezi toată discuția)
Situatii financiare anuale edanapaun edanapaun Societatea noastra a depasit la data bilanţului pt anul 2008 a doua dintre criteriile de marime care se au in vedere la modul de intocmire a situatiilor ... (vezi toată discuția)
Acoperirea pierderii anului curent din rezervele constituite magda voicu magda voicu Am nevoie ca balanta din dec.2010 care a iesit pe pierdere sa fie totusi acceptata de banca la data semnarii prelungirii liniei de credit.Ma gandesc cum sa ... (vezi toată discuția)