avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Radiere SRL de la ONRC
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Radiere SRL de la ONRC

Buna ziua!

In baza art. 131 din L85/2006 privind procedura insolventei Tribunalul dispune:
- inchiderea procedurii falimentului debitoarei X
- notificarea prezentei sentintei urmatoarelor; ONRC, DGFP pentru efectuarea mentiunilor corespunzatoare
- comunicarea sentintei la ONRC pentru efectuarea mentiunilor de inchidere a procedurii si de radiere, precum si publicarea prin BPI.

Acest lucru nu s-a intamplat din 20.09.2012 (data sentintei) numai dau nici de lichidatorul judiciar si as dori sa merg eu (fostul administrator al SRL) la ONRC pentru a radia firma.

Am luat de la Tribunal Hotararea legalizata cu care sa ma prezint la ONRC.
Ce acte trebuie sa mai depun la ONRC pe langa aceasta Hotarare
Judecatoreasca??? Cam care ar fi costurile?

Multumesc!
Inainte de a depune dosarul trebuie sa verificati daca nu cumva societatea a fost deja radiata. Puteti sa va logati pe Portal ONRC si sa aflati mai multe date de acolo.
Daca nu este radiata, la dosar trebuie sa depuneti o cerere (o gasiti la informare initiala) si o copie dupa CI.
Nu a fost radiata. Dar nu trebuie depus si CUI-ul firmei?
Buna ziua,

Nu trebuie sa faceti dvoastra acesta radiere. Tribunalul avea obligatia de a trimite catre ONRC, hotararea in vederea radierii societatii. Faceti o adresa in care sa puneti in vedere ONRC-ul sa face acesta radiere din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere societate in urma hotararii judecatoresti Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! O societate care in septembrie 2012 are o hotarare a Tribunalului Bucuresti in care se stipuleaza ca in baza art. 131/legea 85 privind procedura ... (vezi toată discuția)
Radiere firme gubernate gubernate Buna ziua, Citez \"In baza art.174 din legea nr.85 pe 2014 instanta inchide procedura insolventei deschisa impotriva........si dispune radierea debitoarei ... (vezi toată discuția)
Termen exercitare cale de atac impotriva sentintei in procedura insolventei Alexandru20 Alexandru20 TERMENUL DE EXERCITARE a caii de atac impotriva hotararii prin care s-a decis închiderea proceduri de insolvenţă a debitoarei si radierea debitoarei din ... (vezi toată discuția)