avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Hotarare definitiva si executorie fara nici un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Hotarare definitiva si executorie fara nici un rezultat...

Am castigat in instanta cu hotarare definitiva si executorie primirea drepturilor salariale de la fostul angajator; am mers la executor care a somat societatea sa mi plateasca drepturile, dar aceasta a aratat ca este in insolventa ( in prezent reorganizare) . In prezent isi desfasoara activitatea fara nici o problema, face angajari, plateste drepturi salariale, etc, dar eu nu am vazut nici un ban; cui ma pot adresa in continuare?
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 20:57, 18 Iulie 2013
Administratorului judiciar al societatii. Acesta va inscrie creanta Dvs in tabelul creantelor si urmeaza sa fie achitata conform planului de reorganizare. Probabil ca o sa aveti de asteptat ceva timp insa societatea fiind in reorganizare aveti sanse sa va recuperati banii.
as putea sa ii bag in insolventa?
Sunt deja in insolventa....nu trebuie sa ii mai bagati Dvs.
Si sunt protejati de legea insolventei, motiv pentru care executorul nu a putut face nimic. Pentru moment nu puteti face mai mult decat am scris in postul anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de insolventa adrianabresug adrianabresug pe data de 15.05.2014 am depus cerere pt insolventa cu reorganizare .pe 03.06.2014 a avut loc prima infatisare .nu stim cand ni se va proba cererea insa ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale societate in insolventa andrerieu56 andrerieu56 1. dreturile care provin din relatiile de munca nu au fost inscrise de adm. judiciar din oficiu in tabelul de creante asa cum prevede legea! 2. creantele ... (vezi toată discuția)
Dizolvare lichidare a unei sociatati ediaconu ediaconu La data de 18.12.2013 HGEA a hotarit intrarea in dizolvare si lichidare a societatii potrivit Legii137/2002;OUG nr.88/1977;Hg 577/2002 si Legii 31/1990. La ... (vezi toată discuția)