avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariat la stat - pastrarea postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariat la stat - pastrarea postului

Asa cum stiti sa ai un post la stat este din ce in ce mai rar...Am auzit ca la o institutie daca lipsesti nemotivat 3 zile esti dat afara. Ce metode pot aplica...legal, pentru a ramane angajat dar in acelasi timp vreau sa plec o perioada afara-cateva luni bune...si in cazul in care este totul ok acolo imi dau demisia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 1 August 2013
Solicitarea concediului de odihna sau un concediu fara plata.
Verificat in regulamentul intern al acelei institutii publice si nu va luati dupa zvonuri ce se intampla in cazul in care lipsiti nemotivat.

Sunteti personal contractual sau functionar public?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna blackjack blackjack Cine trebuie sa aprobe cererea de concediu de odihna a unui functionar public si in cat timp de la depunerea acestei cereri? (vezi toată discuția)
Zile libere platite pentru decesul unei rude florinovici florinovici O persoana care are un deces in familie, are dreptul la cateva zile de concediu platit ? (vezi toată discuția)
Solutionare cerere neliamarina neliamarina buna ziua! intrebarea mea este,termenul de solutionare a unei cereri,care este? am depus cererea de concediu in data de 3 iunie 2013,si nu am primit un ... (vezi toată discuția)