avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare UE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare UE

Buna ziua. Am inceput sa adun documentatie pentru un proiect pentru fonduri europene. Idea mea de afacere este in dumeniul agricol. Mai exact o livada. Am citit pe un site cum ca una dintre conditiile de acordare a fondurilor pentru un astfel de proiect este sa ai studii in domeniul agricol. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: ContSters301098 , utilizator 16:55, 18 Septembrie 2013
Buna ziua,
Intradevar, acordarea finantarii prin masura 121 PNDR (care finanteaza inclusiv infiintarea livezilor) este conditionata de existenta pregatirii profesionale in domeniul proiectului a reprezentantului legal / beneficiarului proiectului. In cazul in care, reprezentantul legal sau beneficiarul printr-un salariat / asociat / actionar majoritar nu dovedeste pregatire profesionala in domeniu la momentul depunerii cererii de finantare, se va prezenta o declaratie pe propria raspundere a unuia dintre acestia din care sa rezulte ca va urma un curs de pregatire profesionala pana la finalizarea proiectului, inainte de acordarea ultimei plati a ajutorului financiar.
Pentru mai multe informatii legate de finantarile acordate prin masura 121 puteti consulta www.apdrp.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Afacere iancionut iancionut as vrea sa-mi deschid o afacere,o ferma mai exact, apeland la fonduri sapard,phare.. o ferma de gaini. am sub 40 de ani, mai exact 20, stau in oras, am bacu ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)