avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate pune sechestru pe un teren aflat in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate pune sechestru pe un teren aflat in concesiune?

Buna ziua! Parintilor mei le-a mers foarte prost mica afacere pe care si-au deschis-o si astfel au ajuns in situatia falimentului. Pentru a-si recupera debitele, fiscul poate pune sechestru pe acest teren aflat in concesiune de la primarie?
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2013
rodik_201, utilizator
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 13:12, 2 Octombrie 2013
Buna ziua !

Fiscul poate executa doar bunurile pe care sunt proprietari parintii dvs. In acest caz, inteleg ca primaria este proprietar si a concesionat terenul catre parinti. Deci nu, nu poate executa terenul in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E mai rentabila concesionarea decat aportul cu un teren in firma ? olden olden in cazul unei investiti pe un TEREN CONCESIONAT se poate pune sechestru pe teren daca exista o CONCESIONARE pe 20 de ani indiferent cui apartin DEBITELE - ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol, how to... ionutzitaly ionutzitaly Buna, Care sunt conditiile pentru concesionarea unui teren agricol? cine concesioneaza? primaria? Care e procedura? se poate vorbi de suprafete mari ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)